kost

Active Quiz - Alla ska röra på sig

Gör SAFE Educations “15 min UTmaning” och lär dig mer om kost!

Gör promenaden, cykelturen eller joggingrundan lite roligare med SAFE Educations digitala tipspromenad! SAFE Education har tillsammans med Active Quiz tagit fram ett quiz med temat “Lär dig mer om ….Kost”  som du kan utföra helt utan kostnad.  15 min UTmaningen om kost är det första avsnittet i en hel serie med quiz som vi kommer släppa med olika ämnen relaterade till kropp och hälsa. Den är inte platsbunden så du väljer själv din runda – det enda du behöver för att komma igång är din mobil. När utmaningen är utförd så blir du belönad med en 60 min lång föreläsning om kost av dietisten Jill Holmström (värde 295 kr). 

Ta med dig mobilen och svara på frågorna när du är klar så kommer du att får ett kostnadsfritt erbjudande ifrån SAFE Education.

Hur fungerar det? Ladda hem appen Active Quiz och du får ett klassrums id.

Fyll i:
REDONU
och sedan ditt gästnamn

Sen är det bara att ge sig ut med telefonen och promenera. Sammanlagt måste du gå en kilometer för att svara på alla frågor. 

Titta på filmen och låt Nevim inspirera dig med en kort informationsfilm om kost och få instruktioner om hur du laddar hem appen och utför quizzet. 


Filmen hittar du även i appen när du loggat in under fliken Tävlingsinformation.

Så ut och rör på dig nu och lycka till!

Vill du lära dig mer om kost? Gå vår kostutbildning!

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: