ap

Jag valde Safe Education för att ni utstrålar kvalitet och levererar kunskap genom kompetenta utbildare och förebilder.

Alexandra Pantzar är utbildad Lic. Personlig Tränare och Lic. Kostrådgivare på SAFE Education. Hon jobbar på Filborna Arena. Vi satte oss ned med Alexandra och hon fick berätta lite om sig själv och sin utbildning på SAFE Education

Hej, Vem är Alexandra?

Jag är 39 år gammal och bor i Helsingborg tillsammans med min familj. Jag är en glad och ödmjuk person som vill utvecklas och samla på mig erfarenheter genom livet.

Vad gjorde du innan utbildningen?

Jag jobbar 100% som Personlig Tränare, hälsocoach, kostrådgivare och grupptränings instruktör på Filborna Arena. Detta har varit min arbetsplats i 10 år. 
Innan dess har jag jobbat som kock i restaurangbranschen. Ett liv som passade mig innan jag fick mina 3 barn. Att få jobba med andra människor har sedan länge stått högt på min lista så hälsa och träning var ett självklart val.

Alexandra Pantzar, Filborna arena

Vad fick dig att välja Safe Education? 

Jag har länge varit intresserad att fortbilda mig men det har inte legat rätt i tiden förrän nu. Jag valde Safe Education för att ni utstrålar kvalitet och levererar kunskap genom kompetenta utbildare och förebilder. Jag är så nöjd över mitt val och beslut.

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig? 

Det som jag tar med mig är förståelsen över de olika träningsprinciperna och hur de ihop kan skapa en riktigt vass träningsplanering som tar kunden i mål. En sak som jag tar med mig och i mitt coachande är att ”man blir bra på det man gör”

Vad var det bästa under utbildningen? 

Alla lärarna som visat ett stort engagemang och hög kompetens. Att få komma upp till Stocholm och träffa lärarna och klasskompisarna fysiskt.

Har du något tips till andra som vill bli Personliga tränare? 

Våga satsa! Det är en investering till dig själv. 

Hur ser din framtid ut?

Idag växer min kundstock. Jag har fått arbeta hårt och ingenting kommer gratis. Mitt mål är att jag ska vara ett självklart val för kunden. 
Att få jobba med livsstilsförändringar, träning och kost är något jag vill göra många år framöver.  

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?


Innehållsrik 
Kvalitet
Hög kompetens 
Inspirerande
Lärorik
 

FÖLJ Alexandra Pantzar och Filborna Arena

Vill du likt Alexandra utbilda dig till Lic. Personlig Tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: