DORJO (kopia)

Balchindorj Yesukhei är nyutbildad Lic. Personlig tränare

Jag heter Balchindorj Yesukhei och är 24 år gammal. Jag kommer från Mongoliet och jag jobbar som Solcellsinstallatör på Svea Solar.  Jag var heltidsanställd och spelade mycket volleyboll samtidigt som jag pluggade till Personlig Tränare på SAFE Education. En av mina stora drömmar är att komma fram med ett träningsprogram innefattande skadeförebyggande övningar som leder till att minimera risken för skador och även smärta. 

Tidigare har jag hör talas om ryktet ”Man måste träna rätt”. Men jag har alltid tränat och utfört övningar som rekommenderades av tränarna. Men i själva verket har jag inte tänkt så mycket djupgående, utan litat mest på kunskapen hos tränarna. Träningsskador har förekommit i idrotten då och då. Jag blev nyfiken på att lära mig mer och bestämde mig för att forska vidare kring träning. Därför sökte jag en bra utbildning som leder till att bli Personlig Tränare. Tack vare utbildningen har jag lärt mig oerhört många värdefulla kunskaper inom träning och hälsa. 

Att vara i en omgivning som brinner för ett gemensamt intresse är också en väldigt kul upplevelse. Det har varit en väldigt givande utbildning med seriösa lärare/tränare som varit målfokuserade och ständigt strävade  efter allas trivsel och utveckling. Att kombinera teorin med träningen under utbildningen var det bästa. Däremot upplevde jag att anatomin som mer ansträngande och utmanande under utbildningen. 

Mitt tips för dig som vill bli Personlig tränare! 

Ägna tid åt någonting idag som är meningsfullt är jätteviktigt för din framtid. Du kommer tacka dig själv för det. Lycka till!

Vill du som Balchindorj bli Lic. Personlig Tränare

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: