fitness gästspel

Välkommen på webinar om Gruppträning

hej grupptränare
Ari Lipponen och Susanna Göransson har lång erfarenhet av att coacha och utveckla instruktörer och har samtidigt aktuell och uppdaterad erfarenhet från branschen med uppdrag såsom onlineträning, konceptutveckling, träningsresor/konvent och musikmixning. Tillsammans driver de Fitness Fusion. Under sommaren och hösten ska de gästspela på SAFE Education där de ska hålla webinarer och en vidareutbildning i gruppträning, Advanced Group Fitness Instructor. 

Den 15 juni, kl 12:00 håller Fitness Fusion sitt andra kostnadsfria Webinar där de talar om vad du som grupptränare kan göra för att utvecklas i din roll.
Anmäl dig på länken nedanför att delta 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN. WEBINARET ÄR KOSTNADSFRITT.

ADVANCED GROUP FITNESS INSTRUCTOR

Är du en erfaren gruppträningsinstruktör som vill vässa dina kunskaper och ta dina klasser till nästa nivå? Då är detta utbildningen för dig! Under fyra dagar – två fysiska och två digitala – ligger allt fokus på dig och din utveckling i instruktörsrollen. Vi kommer att varva praktiska övningar med teori i syfte att identifiera dina styrkor och utvecklingsområden samt lägga upp en individuell handlingsplan för att ta dina klasser till nästa nivå.

Se Intervjun med Fitness fusion nedan

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: