framtidshjälpen

Koush Talukder driver Framtidshjälpen som hjälper ungdomar

Hej Koush, du är verksamhetschef för Framtidshjälpen som hjälper ungdomar. Vill du berätta lite mer om er verksamhet?

Det stämmer! Syftet med Framtidshjälpen är att hjälpa ungdomar med framtiden. Vi delar med oss av nyttig kunskap och information som vi önskar att vi hade fått höra när vi var yngre. Det handlar om alltifrån hur du hittar din passion i livet till psykiskt och fysiskt välmående. Många ungdomar känner inte till fördelarna med träning och på vilket sätt det påverkar vår hälsa.

  1. Allt fler ungdomar lider av psykisk ohälsa och sömnsvårigheter.
  2. Allt fler ungdomar har det svårt att komma in på arbetsmarknaden och få sitt första jobb.
  3. Allt fler ungdomar hamnar i skulder på grund av konsumtionslån.

Framtidshjälpen tacklar alla dessa problem och ger ungdomar verktygen för att hantera detta.

Koush Talukder på Framtidshjälpen

Hur kom det sig att du började brinna för att hjälpa ungdomar?

Jag brinner för att hjälpa människor överlag. Jag vill dela med mig av min kunskap och erfarenheter som jag fått i samband med mina intressen för träning, psykologi, privatekonomi och entreprenörskap. Anledningen till varför vi har valt att rikta oss mot ungdomar är för att vi själva kände att vi saknade viktig information från vår tid som ungdomar. Vi önskar att någon hade berättat eller lärt ut det som vi går igenom till oss när vi själva var ungdomar.

Du har utbildat dig på SAFE Education som nu är en samarbetspartner till Framtidshjälpen, vad var det som gjorde att du valde SAFE?

När jag skulle välja utbildning jämförde jag olika företag och frågade flera vänner som jobbar som PT om vilken skola som de rekommenderar. Alla hade en positiv ställning till SAFE och jag kollade även på olika personliga tränare på SATS, vilken utbildning de hade och majoriteten hade via SAFE. Det är först nu i efterhand som jag kan säga att jag gjorde rätt val och jag skulle definitivt rekommendera SAFE till alla som vill ha en kvalitativ och prisvärd PT-utbildning.

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna du tog med dig från utbildningen?

Jag kan nog inte välja det mest värdefulla eftersom det var så mycket man lärde sig, allt från funktionsanalyser till musklernas funktioner och anatomi. Jag har aldrig riktigt haft intentionen att jobba som PT på heltid. När jag sökte mig till utbildningen var tanken att det skulle vara ett komplement till Framtidshjälpen och för att jag själv skulle lära mig mer om träning och hälsa för min egen skull eftersom jag vid skrivande stund är 25 år och varför inte då investera i en utbildning som kommer optimera min träning och gynna min hälsa livet ut?

Om vi vill veta mer om Framtidshjälpen vart hittar man er?

Ni hittar oss på www.Framtidshjälpen.se eller på vår instagram @framtidshjalpen! Har man några frågor gällande utbildningen eller Framtidshjälpen så tveka inte att höra av er till min privata instagram: @Koush1k eller mail: koush.t@hotmail.com

Följ Framtidshjälpen och Koush 

Hemsida

Instagram

Koush

Vill du likt Koush också utbilda dig Till Lic. Personlig tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: