engagera-dig-en-folkrorelse-logo-web

Fritidsbanken Pep Up sommarturné

Sommarlov betyder frihet, bad och lata dagar för många, men det är också en tid då ordinarie verksamheter tar paus och stillasittandet ökar. För tredje året i rad bryter Fritidsbanken och Generation Pep tristessen och erbjuder mängder av gratis aktiviteter över hela landet.

Fritidsbanken samlar in sport- och friluftsprylar och lånar ut dem gratis, ungefär som ett bibliotek, men i sommar behöver man inte besöka Fritidsbankens lokaler för att låna bollar, sparkcyklar och simfötter; det räcker att vara på plats där någon av turnébussarna stannar.

Fritidsbanken Pep Up, som turnén kallas, arrangeras av Generation Pep och Fritidsbanken och genomförs på 41 orter i landet.

För detaljerat turnéschema och exakta orter och datum, se www.fritidsbanken.se.

Datum: 13 juni – 19 augusti
Orter: 43 orter
Tid: Oftast mellan ca kl 10-16

Är alla välkomna?

Ja självklart och det är gratis! Hälsa idag är inte jämlikt och det finns många olika typer av trösklar som gör att barn och unga inte alltid kan göra det dom vill, till exempel spelar föräldrars ekonomi en roll. Det är en tillsynes enkel fråga du ställer men den är så central för oss i allt vi gör och något vi pratar om varje dag.

Läs mer om Fritidsbanken Pep up här

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: