Upplev den ultimata styrketräningen med vår exklusiva guide som tar din prestation till nästa nivå!

– Missa inte chansen att ta del av vår kompletta guide som ger dig alla verktyg du behöver för att nå dina träningsmål.

Vår lärare Benjamin M. Christensen har skapat denna guide för att optimera din styrketräning. Grunden i styrketräning är att belasta såväl muskler som skelett för att bygga dessa starkare, men bidrar även med en mängd positiva effekter för allmänhälsan såväl som den mentala hälsan.

Varesig du är helt ny till styrketräning eller har stor vana av träning rekommenderar vi dig att börja med att planera in dina träningspass på ett realistiskt sätt baserat på dina förutsättningar (planera det antal träningspass du med säkerhet kan hinna med varje vecka). Var noga med att även planera in tillräcklig vila mellan träning av samma muskelgrupp så att kroppen får en chans att bygga upp sig själv!


Få vår styrketränings-guide helt gratis!

Få vår styrketränings-guide helt gratis!

* krävs

* Genom att skriva in dina kontaktuppgifter och klicka på knappen ovan samtycker du till att vi kommunicerar med dig via epost och samtycker till vår integritetspolicy.

Vill du lära dig mer?

För dig som älskar träning erbjuder vi även branschledande utbildningar inom träning, varesig du vill arbeta med träning eller vill veta allt om din favorithobby. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om vår utbildning till Personlig Tränare

Hej, jag heter Jonathan

och jobbar som Academic Advisor på Safe Education.

Jag hjälper dig gärna om du har frågor kring någon av våra utbildningar eller kurser, tryck här för att öppna chatten!