Gratis informationsmöte

VILL DU VETA MER OM VÅRA UTBILDNINGAR?

Den 20:e april, kl 15:00 – 15:30 håller vi ett kostnadsfritt digitalt informationsmöte där du får svar på alla dina frågor!

Boka in dig kostnadsfritt via länken nedan!

Framtidens PT-utbildning

Lic. personlig tränare

Pepp på att använda din styrka i ditt nästa karriärsteg? Då är utbildningen Lic. Personlig tränare rätt väg för dig.

Pris: 22.000 kr

Vill du lära dig mer om näringslärans förunderliga värld och hur mat och hälsa hänger samman? 

Den 16/2 står Jonathan redo på Zoom för att dela med sig av sina bästa tips för en lyckad PT-karriär och möjligheten att ställa alla dina frågor om vår PT-utbildning!

Boka in dig kostnadsfritt via länken nedan!

Recensioner

Filip Lamprecht
Filip Lamprecht
Läs mer
Den kunskapen jag fick från PT utbildningen kommer jag ha nytta av livet ut. Bara att ha koll på hur jag fungerar och hur det mest effektiva sättet att träna på för att nå mål och må som bäst är ovärdeligt.
Fredrik Lundin
Fredrik Lundin
Läs mer
Det bästa med utbildningen har varit det engagemang, det driv, och all kunskap som lärarna bidragit med. Men också all kunskap, alla erfarenheter, och alla upplevelser som delats mellan oss elever.
Jessica Schylander
Jessica Schylander
Läs mer
Det var så mycket som var värdefullt i denna fullkomligt packade utbildning. Läran om kropp, fysiologi, anatomi, hur allting liksom hänger ihop. Träningsplanering ! Redskapen att ta även min egen träning till en helt ny nivå och se hur bra det funkade gör mig absolut till en bättre PT. Jag är ju ett levande bevis på att det GÅR!
Mikaela Lauren
Mikaela Lauren
Läs mer
Jag har gått SAFE utbildningar förut och alltid varit nöjd. Jag vet att utbildarna har hög kompetens och gillar deras sätt att förmedla kunskap. Sen slår en SAFE utbildning med intyg högt hos olika arbetsgivare.
Joakim Arnoldsson
Joakim Arnoldsson
Läs mer
Fick tips av många på SATS där jag tränat många år, både av kompisar som tränade där som personal. Jag valde helt klart rätt. Pedagogiskt, bra arbetsmaterial och svar på allt. Jättenöjd!
Föregående
Nästa

Nyfiken på branschen men vet inte vilken utbildning du ska välja? Boka en privat studiekonsultation för att hitta rätt väg!

"med safe education tog jag min träning till nästa nivå"

Maya Parnevik, Entreprenör och Lic. Personlig tränare.

Maurie Matvrak

Ät rätt för att prestera

ät rätt för att prestera

Kost och träning hör ihop, men det vet du ju redan? Däremot vill du nog veta mer om kemin bakom allt, hur du kan trimma din form och boosta ditt mående med rätt kost.

 

Vår digitala distansutbildning Lic. Kostrådgivare ger dig de teoretiska kunskaper för att kunna coacha dig själv och andra i att äta rätt för maximal prestation.

Pris: 15. 950 kr

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.