Filip Lamprecht Lic. Personlig Tränare

Den kunskapen jag fick från PT utbildningen kommer jag ha nytta av livet ut

Filip Lamprecht är modell och Let’s Dance vinnare. Nu kan han även titulera sig Lic. Personlig Tränare efter att ha utbildat sig på SAFE Education

Filip Lamprecht, Lic Personlig Tränare
Filip Lamprecht, Lic. Personlig Tränare

gör som Filip! utbilda dig Till Lic. Personlig tränare.

Hej Filip! Vad fick dig att välja Safe Education?              

Jag blev faktiskt tipsad av en nära vän som hade gått SAFE utbildningen året innan som sa att den var grym och väldigt rolig!                                            

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?

För mig så va den mest värdefulla kunskapen att lära mig om hur kroppen fungerar, reagerar och utvecklas på bästa sätt.

Vad var det bästa respektive det svåraste under utbildningen?

Det bästa var de praktiska dagarna då vi fick ta det vi lärt oss och fick utföra det både oss själva men också fick prova att ha en kund. Svårast var nog samma sak då vi fick testa på att ha en kund, då fick man verkligen inse hur många olika moment som spelar in i ett PT pass.           

Har du något tips till blivande Personliga tränare?

Ta in det ni lär er  i praktiken så mycket som möjligt! Testa på er själva eller lär ut till en vän. Det hjälpte mig mest med att få bäst förståelse för all information man får under en kort tid!            

Hur kommer du använda din PT utbildning i framtiden? 

Den kunskapen jag fick från PT utbildningen kommer jag ha  nytta av livet ut, bara att ha koll på hur jag fungerar och hur det mest effektiva sättet att träna på för att nå mål och må som bäst är ovärdeligt. Jag fick viktig användning av min kunskap redan direkt efter utbildningen i Let´s Dance då jag ramlade och slog nyckelbenet delvis ur led, vilket resulterade i 6 månaders rehab. Men tack vare att jag gick utbildningen så är det något jag förstår helt och hållet, plus att jag kan göra min rehab själv och känner kroppen på ett helt annat sätt!                                                 

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?

Roligt, utmanande, underskattat, drivande och ovärdeligt!

 

Följ Filip här!

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: