Fit people doing deadlift exercise in gym. Horizontal indoors shot

Från Internationellt Modeföretag till Personlig Tränare!

Fredrik Lundin är en av de som har vågat byta bana i livet och utbildat sig till det som tidigare i livet varit ett intresse.
Nu är han färdig  Lic. Personlig Tränare.

Fredrik Lundin, utbildad Lic. Personlig Tränare

Vad hade du för drömmar innan utbildningen?

Mina drömmar innan utbildningen var faktiskt att få jobba med träning och hälsa, med människor. Träning har alltid varit en del av mitt liv. Tanken att jobba med träning och hälsa har nog funnits i minst 10år. Jag har ett stillasittande jobb och kände att kroppen behövde något annat för att må bra. Med omorganisation på jobbet blev valet enklare. När en dörr stängs öppnas alltid en ny dörr med nya möjligheter. Detta var precis vad jag behövde. Det blev en knuff till att jag vågade ta klivet. Jag ser verkligen fram emot att starta en helt ny karriär mitt i livet. Jag ser fram emot utmaningen, utvecklingen och att få jobba med mitt största intresse.

Vad fick dig att välja SAFE Education?

Jag började med att scanna av flera olika alternativ på nätet men fastnade ganska fort för SAFE. Utbildningen kändes lagom lång. Kvaliteten på utbildningen verkade vara hög, men också att jag kunde plugga på distans spelade in. Detta passade mig perfekt då jag inte bor i närheten av någon lokal som SAFE använder. Jag kände direkt att skolan motsvarade mina förväntningar och att SAFE kunde ge mig vad jag sökte. Utbildningen har en fantastisk lärarstab med en otrolig kunskap. De har ett engagemang som smittar av sig och detta trotts mycket skola över nätet.

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?

Att få lära sig så mycket om kroppen och att få en helt annan förståelse kring träning och hälsa har varit fantastiskt givande. Det har utvecklat mig, och min egen träning otroligt mycket.


Vad är det bästa respektive svåraste under utbildningen?

Det bästa med utbildningen har varit det engagemang, det driv, och all kunskap som lärarna bidragit med. Men också all kunskap, alla erfarenheter, och alla upplevelser som delats mellan oss elever.

Svårast, förutom att hålla studiedisciplinen när man sitter hemma själv, var nog anatomin och fysiologin. Otroligt kul och givande att få lära sig så mycket om kroppen, men det krävdes också en hel del timmar av pluggande.


Vad gjorde du innan utbildningen?

Innan utbildningen jobbade jag på ett stort internationellt modeföretag, på deras Globala Expansionsavdelning. Jag planerade, ritade och designade butiker som skulle öppnas eller byggas om ute i världen.

Vill du också utbilda dig Till Lic. Personlig tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: