Jessica-schylander

Jag har velat bli PT i många år men inte trott att jag skulle kunna plugga igen

Jessica Schylander är Personlig Tränare på Fitness24seven och är Barchef på Trubaduren i Göteborg

Jessica Schylander, utbildad Lic. Personlig Tränare

Hej Jessica, Vad gör du nu för tiden?

Just nu jobbar jag som PT på Fitness24seven (äntligen) i Göteborg. Helt fantastiskt. Ska också tillbaka till mitt jobb som Barchef på Trubaduren i Göteborg. Att kunna få jobba i båda dessa världar är en LYCKA få förunnat.


Vad hade du för drömmar innan utbildningen?

Min dröm har alltid varit att kunna förmedla den glädje det ger att träna och ta hand om sin hälsa. Att få fler människor att må bättre, bli starkare och ha ett mer välmående liv. Jag har velat bli PT i många år men inte trott att jag skulle kunna plugga igen. Mycket som kom mellan.


Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?
Det var så mycket som var värdefullt i denna fullkomligt packade utbildning. Läran om kropp, fysiologi, anatomi, hur allting liksom hänger ihop. Träningsplanering ! Redskapen att ta även min egen träning till en helt ny nivå och se hur bra det funkade gör mig absolut till en bättre PT. Jag är ju ett levande bevis på att det GÅR!


Vad fick dig att välja SAFE Education?

Jag blev faktiskt pushad både av min egen PT här på Fitness24seven och ytterligare en PT inom samma kedja, att göra detta (han tjatade varje dag ). Detta var den absolut bästa och mest innehållsrika och kompletta utbildningen. Man kan om man vill.

Har du något tips på blivande Personliga Tränare?

Sug åt dig all kunskap du kan. Var ödmjuk, stolt över ditt yrkeskunnande, bli duktig på att LYSSNA och känna in dina klienter. Tro på dig själv.  Ta livet med storm, vi lever här och nu. Livet och vår kropp är fantastiska .

  

Har du något tips till blivande Personliga Tränare?
Sug åt dig all kunskap du kan. Var ödmjuk, Stolt över ditt yrkeskunnande, bli duktig på att LYSSNA och känna in dina klienter. Tro på dig själv.  Ta livet med storm, vi lever här och nu. Livet och vår kropp är fantastiska .

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?

Glädje, Kunskap, Yrkesstolthet, Ödmjukhet, Gemenskap
Det finns så mycket, och jag upptäcker nya grejer varje dag som jag lärde mig och har nytta av. Samverka, var ute där, låt alla veta att du finns och vad du kan göra. Den glädje jag får av att se mina klienters framsteg är berusande. Ibland tror jag att jag gläds mer än de själva.

Vill du också utbilda dig Till Lic. Personlig tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: