mikaela-lauren-1jpg

Världsmästarboxaren och blivande mamman Mikaela Laurén

Hon har varit extremt framgångsrik i två olika sporter. Först ut var det simning där hon tog 16 individuella SM-guld och slog tre svenska rekord. Efter det satsade Mikaela på boxning och idag har hon 36 proffsmatcher i bagaget varav 31 vinster och fem förluster. Mikaela föreläser om motivation och inre styrka. Nu förbereder hon sig för ett nytt kapitel i sitt liv, att bli mamma.

Mikaela Lauren med SAFE Educations utbildare Maria Wigbrant

Hej Mikaela , stort grattis till det kommande barnet.

Hej! Tusen tack. Jag är överlycklig

Du har gått SAFE Educations ”Träning under och efter graviditet”, Vad var det bästa med utbildningen?

Att det i stort sett bekräftade det jag redan trodde angående träning under graviditet. Det är så otroligt många myter om träning för gravida och mammor där ute vilket gör att man själv blir lite osäker, men efter att ha gått kursen känner jag mig mycket lugnare och tryggare då jag fick bekräftat att man kan träna nästan vad som helst. Man ska helt enkelt lyssna på kroppen. Var även otroligt bra att få tips på lite nya bra övningar.

Kan du dela med dig av något tips till andra gravida?

Träna så länge och så mycket du känner att du kan och orkar in i graviditeten, men utan massa press och krav. Lyssna på kroppen och tänk på att allt du gör är bättre än inget så träningspassen behöver inte vara så långa. Var inte så rädd att du skadar barnet utan våga träna och rör på dig så lovar jag att du kommer få massa energi och känna dig både starkare och gladare samt ta dig igenom förlossningen mycket enklare.

Vad gjorde att du valde SAFE Education?

Jag har gått SAFE utbildningar förut och alltid varit nöjd. Jag vet att utbildarna har hög kompetens och gillar deras sätt att förmedla kunskap. Sen slår en SAFE utbildning med intyg högt hos olika arbetsgivare.

Hur kommer du använda din nykomna kompetens ifrån utbildningen?

Jag kommer både applicera den på mig själv och min egen träning både under och efter graviditet men jag kommer även att hjälpa andra med personlig träning och förmedla bra övningar och kunskap som jag fått ta del av och lära mig

Kan vi hoppas på en comeback i boxningsringen?

Man ska aldrig säga aldrig.  Men, jag körde faktiskt ett boxningspass imorse trots att jag redan är i v 36 och håller igång boxningen så gott det går. Vi får se hur jag känner efter jag blivit mamma.

Träning under och efter graviditet

Lär dig hur du på bästa sätt tränar en gravid kvinna innan förlossningen, efter förlossningen samt hur du hjälper henne att hitta tillbaka till sitt bästa jag.

Mikaela Laurén

Simning 16 individuella SM-guld tre svenska rekord.

Boxning Mästare i damernas weltervikt med sex VM-titlar.

Onlinetrainer, Föreläsare och Coach  mikaelalauren.com

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: