iza top

Större delen av utbildningen bedrivs på distans vilket är bra då jag bor i Norrland

Vad hade du för drömmar och vad gjorde du innan utbildningen?

Innan utbildningen arbetade jag på ett gym, där jag skötte lokalvård, höll gruppträningsklasser samt masserade på slutet. Jag blev väldigt inspirerad av mina kollegor och har under en lång tid tänkt tanken att även jag vill arbeta mot personlig träning både för att jag själv älskar träning, men även för att jag brinner för att se människor utvecklas och nå sina mål.

Vad fick dig att välja SAFE Education?

Jag har hört talas om SAFE via sociala kanaler och läste på en del och kom fram till att jag tyckte att det kändes väldigt professionellt. Men dessutom att större delen av utbildningen bedrivs på distans då jag bodde i Norrland och det finns inte så mycket utbildningar där uppe. Det var en stor del i att jag kunde genomföra utbildningen vilket jag är väldigt tacksam för!

Vilka var de mest värdefulla kunskaperna för dig?

De mest värdefulla kunskaperna för mig har varit väldigt många haha. Svårt att sätta ord på det. Jag skulle väl säga att det känns som man har lite kunskaper sedan innan, som sedan byggdes på och slutligen knöts ihop till en säck av väldigt bra kunskaper att ta med sig för framtiden.

Du kommer ifrån Piteå, ser du någon skillnad på trender i träning i norra Sverige mot hur det är i södra?

 

Vad var det bästa respektive svåraste under utbildningen?

Det bästa under utbildningen var när man äntligen fick träffa alla i det fysiska klassrummet efter så många veckor av egna studier och slå sina hjärnor samman och dela sina kunskaper och erfarenheter. Det svåraste för mig skulle jag säga var att jag blev sjuk och missade fysiska veckan med gruppen och fick vänta drygt två månader innan jag fick göra den. Detta gjorde att mitt plugg dippade lite och motivationen sjönk en aning. Men när man väl närmade sig det fysiska klassrummet kändes allt som vanligt igen och man fick tillbaka motivationen. Och nu i efterhand var det helt klart värt väntan i alla fall:)

Har du något tips till blivande Personliga tränare?

Mitt tips till de som tänker gå denna utbildning är att det är så värt det och ni kommer inte att ångra er så tveka inte på att börja direkt! Utöver det så är det bara att ge järnet och ta all kunskap ni bara kan från alla grymma undervisare och tveka inte på att ställa massa frågor i digitala klassrummet, vi är alla där för att lära oss:)

 

Hur har du tänkt att använda din PT utbildning i framtiden?

Mina förhoppningar är att börja arbeta som PT i framtiden eftersom det är någonting jag verkligen brinner för. Sen när vet jag inte utan det får tiden utvisa!

 

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?

Utbildningen med 5 ord skulle jag beskriva som:

– Lärorik

– Intressant

– Professionell

– Rolig

– Möjlighet

FÖLJ IZa på INSTAGRAM

Vill du likt IZA bli Lic. Personlig Tränare

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: