mollie kopiera

Nu är Mollie Minott färdig Lic. Personlig Tränare!

Mollie Minott är artist och låtskrivare. 2014 startade hennes karriär via Tv-programmet Idol där hon hamnade på en andraplats efter Lisa Ajax. Mollie har vid sidan av sitt huvudarbete som artist utbildat sig till Lic. Personlig Tränare. 

Hej Mollie! Du är nu färdigutbildad Lic. Personlig Tränare. Vad var roligast och vad var svårast under utbildningen?

– Roligast under utbildningen var definitivt att knyta ihop allt vi lärt oss på de sista 10 dagarna. Att få träffas och praktiskt genomföra alla moment och att märka att så mycket kunskap hade satt sig ifrån de digitala klassrummen. 

– svåraste med utbildningen var absolut första veckorna när vi matades med mycket fakta om kroppen, anatomi och hur kroppen fungerar. Vi märkte att det var en viktig grund till det praktiska som kom senare i utbildningen. 

 

Vad har du för tips till andra som vill utbilda sig till Lic. Personlig Tränare?

– Tips till andra som vill utbilda sig är att från början bestämma sig vad syftet är med utbildningen. Varesig det är för personlig utveckling eller om du vill jobba som PT på heltid, och isåfall på vilket sätt.  Då blir det lättare att påminna sig om sitt ”varför” under resans gång så att glöden finns kvar hela utbildningen. 

Ett annat tips till de som är osäkra eller inte vet vart de ska vända sig, är att helt enkelt ringa upp olika utbildningar och be om guidning. Så gjorde jag själv när jag var osäker på vilken utbildning jag skulle gå. Det var tack vare Magdalena på Safe Education som jag tog tag i att faktiskt ansöka. 

 Vad ska du göra inom den närmsta framtiden? 

– inom närmaste framtiden kommer jag leta sätt att kombinera PT-yrket med mitt huvudyrke som artist. Just nu planerar jag en YouTube-serie med några av Sveriges artister och influensers där jag intervjuar dem samt kör ett träningspass som går att hänga med på hemifrån. Väldigt spännande! 

Om du fick beskriva din upplevelse av utbildningen med fem ord. Vilka skulle de vara?

– min upplevelse: flexibel, exklusiv, seriös, rolig, lärorik. 

Sist men inte minst när får vi höra mer musik från dig?

– Mer musik kommer i höst då första singlarna från mitt debutalbum släpps. Sedan släpps albumet våren 2023. Jag längtar!! 

Bild i rubriken från : 
@scorettofficial

Följ Mollie Minott

SPOTIFY

Instagram

facebook

Vill du likt Mollie bli Lic.Personlig Tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: