Mollie123

Talangfulla Mollie är artist, men snart också Personlig Tränare!

Mollie Minott är artist och låtskrivare från småstaden Oskarshamn, Småland. 2014 startade hennes karriär via Tv-programmet Idol där hon hamnade på en andraplats efter Lisa Ajax. Sedan dess har Mollie valt att gå den längre vägen för att hitta sitt rätta själv och därmed rätt musik. Nu, 8 år senare, jobbar hon på sin efterlängtade debut-EP med release 2023

Hur kommer det sig att du valde SAFE Education?
Jag googlade upp olika utbildningar och tyckte att upplägget på SAFE var intressant och att det verkade proffsigt och roligt.
Jag ringde då upp en föregående elev plus en av lärarna och fick ett så bra intryck att vi, samma dag, skickade in min ansökan.

Vad har du för förväntningar på utbildningen?
Jag förväntar mig inte bara “ren kunskap om kroppen och träning” utan att få en större överblick om vad yrket innebär. Jag hoppas också att jag träffar fler i klassen som jag kan jobba med i framtiden.

Vad är planerna för att använda all den kunskap du kommer få som Lic. Personlig Tränare?
Jag vill att människor ska tänka mindre på siffran på vågen och mer på hur fysisk aktivitet kan förändra det psykiska måendet.
Jag vill hjälpa människor att hitta en hållbar livstil och kunna tänka bort ideal och prestation när det kommer till träning. Mycket av det budskapet speglar mig som artist och mina låtar, och därför vill jag kombinera dessa yrken.

Hur känns det att plugga på distans?
Det är jätteskönt att kunna lägga upp mina pluggtimmar som jag vill. Det är också en frihet att kunna vara vart som helst på jorden.
Upplägget som Safe har, med lärarledd utbildning en gång i veckan, är superbra för att vi då får ställa de frågor som dyker upp i veckorna.

Var kan vi följa din PT resa?
Följ mig gärna på mina sociala medier. Instagram @molliesofficial och Mollie Minott på Facebook.
Just nu jobbar jag samtidigt på min debut-EP som kommer 2023. Tills dess får ni gärna lyssna på mina tidigare singlar på Spotify.
Detta är min favorit “Queen

Foto: Jimmy Petersson

Följ Mollie

SPOTIFY

Instagram

facebook

Vill du likt Mollie bli Lic.Personlig Tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: