Natalie Carrion Kostkunnig personlig tränare

Artisten Natalie Carrion utbildar sig till Lic. Personlig tränare i Umeå

Som entreprenör idag tycker jag att det är helt givet att man har olika delar kopplat till sitt företagande så länge det ligger i linje med ens varumärke.

När jag var 15 så visste jag att jag skulle bli världsartist och som entreprenör bidra till att göra världen bättre. Alla bär ju på drömmar och visioner, men en del lägger locket på för att man tänker att man ska vara “realistisk”. Men realistiskt handlar inte om att tänka litet, men kan tänka riktigt stort och sedan göra en plan för hur man tar sig dit. Det är realistiskt!  Styrkan i att våga drömma stort är att hungern ges utrymme att bli större än ens rädslor och det gör att man kliver ut och steg för steg tar sig närmare drömmen fast det är lite läskigt. Som Steve Jobs säger “The people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.” Precis så tänker jag också. Jag valde inte politik, jag valde hälsa och musik och tänker genom mitt företagande  varje dag jobba för att bidra till välmående, kärlek och ett gott tänk för våra medmänniskor globalt.

Natalie Carrion, Artist och Entreprenör Foton: Lisalove Bäckman

hur kom vi då, från musik in på hälsospåret?

Jo, många influencers och artister har ju samarbeten och i och med min vision om att bidra till att göra världen bättre blev det självklart för mig att addera hälsa och välmående i det jag gör.

Dels för min egen skull; jag vill ha en frisk och stark kropp som orkar bära mig länge. Men även att få dela kunskap om kost och förebyggande hälsa med andra människor då behovet för den kunskapen ökar i och med våra livsstilsförändringar. De senaste 6 åren, har jag parallellt med min musikkarriär, jobbat med naturliga tillskott och kostrelaterade blodtester med fokus på förebyggande hälsa. Så när PT utbildningen kom till Umeå blev det helt självklart att addera det området i min kunskapsbank. Jag tycker också om att utmana bilden av det förväntade. Att som artist marknadsföra ex kläder eller skönhetsprodukter är självklart. Men tänk ändå, stark kropp, bra musik och bra mat!! Kan det bli bättre?

SAFE Education i Umeå” Bara det är värt sin egna uppmärksamhet. 

Precis som i musikbranschen så behöver man ofta åka till Stockholm, för “det är där det händer”. Detsamma har gällt träningsutbildningar och det är nog en av orsakerna till varför jag inte gått en PT utbildning än. Just tillgängligheten i relation till den tid jag har. Men nu, med största delen på distans och träffar i Umeå blir det ju en sån möjlighet och tillgång för hela Norrland och jag tycker absolut att folk ska våga hoppa ut och ta den här möjligheten!

Mer rörelse behövs över hela Sverige och för att inspirera till det behövs fler personliga tränare och mer människor med kompetens på området som kan inspirera till förändring. För i slutändan. Det spelar ingen roll hur mycket pengar vi har på kontot, eller hur framgångsrika vi är om vi inte har vår hälsa på plats.

Under min utbildning kan man följa mitt instagramkonto @carrionhealth och jag har även mitt artist konto @nataliecarrionofficial.

Musiken hittar man på alla streamingplattformar. 

Och kanske passar någon av låtarna in på just din träningslistan?

Följ och lägg gärna till.

SPOTIFY

Instagram

Artist IG

Vill du likt Natalie bli Lic.Personlig Tränare? Vi har platser kvar i umeå

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: