Vill du vara med och arbeta för ett friskare Helsingborg? Vi söker 5st Personliga tränare som vill vara med i vårt team där hälsan står i fokus!

 

Filborna Arena är Helsingborgs största träningsanläggning med över 9000 kvadratmeter fyllda av träningsglädje och unika träningsupplevelser!

Filborna Arena är mer än bara en träningsanläggning. Filborna Arena är mer än bara ett medlemskap. Filborna Arena står för träningsupplevelse och glädje, njutning och trivsel. Hos oss kan du träna ute, inne och i vatten – vi håller våra medlemmar motiverade länge. Vi är mötesplatsen för alla åldrar, här möts du av en familjär stämning där alla är välkomna.

Vi ser en stor efterfrågan på Personlig träning och söker nu nya Personliga tränare till vårt Dream team. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats som älskar att utvecklas och att vara i framkant inom träning och hälsa. För oss är det en självklarhet att involvera personalen i vårt utvecklingsarbete och våra beslutsvägar är korta då detta görs på lokalnivå. Vi investerar i vår personal och värderar trivsel på arbetsplatsen väldigt högt. Vi erbjuder regelbundet utbildningar för personalen, då vi ser ett stort värde i kompetensutveckling och personlig utveckling. Teamaktiviteter är återkommande under året och oerhört uppskattat av våra medarbetare.

VI erhåller arbetskläder, frukt på jobbet, fri träning och personalrabatter.

VEM ÄR DU?

I ditt arbete är kundupplevelsen i fokus. Det är din drivkraft och engagemang som kommer spela stor roll för att lyckas som Personlig tränare. Du ansvarar för att kunden får en säker och individuellt anpassad träning efter behov och mål. Vi ser att du som Personlig tränare har hög social kompetens, är ansvarsfull och målmedveten. Dina egenskaper att knyta kontakter och skapa relationer till kunder och medarbetare uppskattas högt. Du har fallenhet för sälj och har inga problem med att arbeta efter försäljningsmål.

Du har förståelse för att yrket innebär att kunna vara tillgänglig när trycket är högt, såväl dag, kväll som helg.

Du kommer få handledning för att komma igång. Stöttning i din försäljning och PT-leverans sker löpande. Du kommer tillhöra vårt PT-team och tillsammans med dina kollegor utveckla PT-verksamheten på Filborna Arena.


Vi söker dig som
Vill satsa på yrket som Personlig tränare med målsättningen att arbeta minst 20 h/vecka
Är genuint intresserad av träning, hälsa och friskvård.

 

Låter detta intressant?

Skicka in en ansökan med en kort film med mobilkameran (2–3 min) där du

  1. Presenterar dig själv och din bakgrund 
  2. Berättar varför du vill arbeta som Personlig tränare och vad du kan tillföra Filborna Arena.

Filmen skickar du till PT ansvarig Sandra Lindgren 0709–810145