Marknadens mest kvalitativa distansutbildning

Vår utbildning Lic. Personlig tränare är intensiv, djupgående och på distans. Utbildningen är utformad efter branschens och våra elevers krav. Vi vågar påstå att vi är Sveriges bästa distansutbildning.

 

Djupgående Kunskap

På Safe Education varvas teori med praktik, digitalt så du kan plugga på distans, praktiskt lärande med djupgående kunskap och PT-utbildning avslutas med fysiska träffar på 3 eller 10 dagar. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär

Vi lyssnar

Safe Education är i ett tätt och långvarigt samarbete med de största aktörerna på marknaden. Vi vet vad branschen skriker efter och kan därför garantera en jobbintervju efter avslutad utbildning. Det är även utifrån dessa samarbeten som vi formar, förnyar och utvecklar vår utbildning. 

 

Framgång föder framgång

Våra utbildare är själva framgångsrika personliga tränare med stor erfarenhet av långvariga samarbeten med de största aktörerna. Genom att knyta kontakt med våra lärare får du en direktportal ut i din nya karriär inom träning och hälsa. Genom vårt nätverk SAFE Education Network håller du kontakten med lärarna och dina kurskamrater. Du vet väl att branschen skriker efter Personliga Tränare titta in på vår sida Det finns jobb.

vårt team tar dig steget längre

Varför ska du välja oss?

Kontakta oss:

Telefon

010-20 220 41

Måndag-torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00

Adress

Norrbyvägen 32
168 69 Bromma