patrik topp

SAFE har verkligen lyckats med att skapa och få upp engagemanget genom det upplägget som utbildningarna utförs på

Hej, Vem är Patrik?
Hej, Patrik Sarasúa heter jag, är 30 år och bor på Södermalm i Stockholm. Har ett stort intresse för personlig utveckling, mental träning, styrketräning, ledarskap och kundservice som jag har dedikerat mig åt ihållande de senaste 10 åren. Vidare kommer jag från en uppväxt med idrotter, har en framåtlutad inställning och lägger stor vikt i att leverera högkvalitativa resultat i allting jag åtar mig.

Patrik Sarasua

Vad gjorde du innan utbildningen?
Jag har en mångårig bakgrund inom IT-branschen och jobbar just nu som IT manager parrallelt med PT- och Kostutbildningen. Utöver det har jag mitt eget företag där jag coachar privatpersoner inom majoriteten av områdena i översta frågan.

Vad fick dig att välja SAFE Education?

SAFE ingav ett mycket genuin och seriös intryck. När jag ringde för att få svar på en del frågor innan jag anmälde mig blev jag mycket väl bemött av Nevim som tog sig tiden att lyssna & svara på mina frågor.

Hur har det varit att studera på distans?

Det har gått bra. SAFE har verkligen lyckats med att skapa & få upp engagemanget genom det upplägget som utbildningarna utförs på. Utöver det har jag även studerat med en extremt härlig grupp med mycket energi och glädje så det har bara varit kul. Jag vill också passa på att tacka alla lärare som varit mycket kunniga, vänliga och uppmuntrat till diskussion under de digitala klassrummen.

 

Vad vill du göra med dina nyvunna kunskaper från utbildningen?

Börja jobba som PT och Kostrådgivare.
Utbildningen kompletterar mina kunskaper jag har sedan tidigare inom träning och kost. Mitt fokus kommer nu ligga på att hjälpa andra inom dessa områden ihop med min coachning i personlig utveckling och mental träning.

Styrketräning, en sund kosthållning för en god hälsa, korrekt utförande i basövningar som marklyft & knäböj för att hålla oss skadefria och för att må bra under dygnets övriga 23 timmar utanför gymmet är det jag lägger mest vikt inom.

Har du något tips till andra som vill utbilda sig till Personliga tränare?


Att genuint vilja hjälpa andra människor till att bli bättre är en fin egenskap bara i sig som man absolut inte bör förbise. Kombinera den med ett intresse för fysisk aktivitet i alla dess former så har man en bra start. Utöver det rekommenderar jag att man har en del förkunskaper om man ska hoppa på en intensivkurs som denna, annars kommer det bli en betydligt större utmaning att ta sig igenom utbildningen.

Följ Patrik på Sociala Medier

INSTAGRAM

hemsida

Vill du likt Patrik bli Lic.Personlig Tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: