Pt Licens

PT-licenser

-vill du ha möjligheten att studera utomlands?

Funderar du på att utbilda dig till personlig tränare för att sedan kunna arbeta utomlands?

Vi på SAFE Education har utöver vår egen i Sverige välkända SAFE licens varit ackrediterade av organisationen EuropeActive i mer än 10 år. Det innebär att du på våra utbildningar också får en internationell PT-licens. Här kan du läsa mer om den:

 

Internationell PT-licens från EuropeActive
EuropeActive är ett globalt erkänt kvalitetsmärke inom sektorn träning och hälsa. De har under många år arbetat fram riktlinjer och ramverk för utbildningar till lic. personlig tränare.  Riktlinjer och ramverk som stora delar av Europa följer. När du har en licens som är ackrediterad av EuropeActive innebär det att många företag och organisationer världen över, inom träning och hälsa, vet vad du har studerat gällande innehåll och nivå på din utbildning och att din utbildning är kvalitetssäkrad.

Syftet med ackrediteringen är kvalitetssäkring och att underlätta för dig som vill kunna arbeta som personlig tränare i olika länder. I din SAFE-utbildning till personlig tränare ingår utöver licensen ett års medlemskap i det europeiska nätverket EREPS, European Register of Exercise Professionals.

 

Vilket land drömmer du om att arbeta i..
Vill du till värmen i Spanien eller vintern i alperna? Varför inte kombinera dem? Ta ditt första steg närmare drömmen hos oss!

Vi har skapat en utbildning för dig som vill kunna arbeta vid sidan om dina studier. Till stor del väljer du var, när och hur du vill studera – vår innovativa och digitala utveckling gör det möjligt för fler att bli en del av framtidens stora hälsobransch.

 

Välkommen till oss på SAFE Education!


Fler artiklar om EuropeActive
Läs mer om Licens på SAFE Education

Titta in i vårt digitala klassrum

Vill du också utbilda dig Till Lic. Personlig tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: