running for women

Running for women

Tidigare eleven och nyutbildade Personliga Tränaren Natalie Carrion har tillsammans med Charlotte Ulander startat en insamling till Ukraina

Nu den 3 April kommer vi att springa för Ukraina ett initiativ som kommer att beröra hela familjer och samtidigt fånga upp de kvinnor och barn som nu är på flykt.  Målet är 100.000 kr så snart som möjligt då behovet är akut och vårt initiativ som går till Röda Korset stöttas även av organisationen.
 
 

Vi funkar som en förlängd arm till olika organisationer där vi i huvudsak vill engagera människor för att stötta kvinnor runt om i världen och också uppmärksamma om svårigheter för kvinnor på olika platser och vad vi kan göra för att aktivt göra skillnad.

Våran vision är att detta ska växa till ett globalt initiativ där fler engagerar sig och känner sig motiverade att springa, samt aktivt göra gott för sina medmänniskor. Är du intresserad av att utöver att skänka pengar få vara del av communityn så får du mer än gärna höra av dig till, Nataliecarrions@gmail.com.

Running for Women är en växande community som står för fred, kärlek och ett agerande i linje med mänskliga rättigheter.

 
Vi vill ÄVEN uppmana dig som är i branschen att givmilt dela välmående på dina plattformar. Att människor blir helt matta av denna ofattbara situation är inte konstigt, men där kan du bidra till rörelse, hälsosamma råd och positiva tankar. I en kris behöver vi stå enade och bidra med det vi kan. 
Slutligen är vi alla individer, en värld, och varje människa kan göra någonting. Det är lätt att tänka att man är en droppe i ett stort hav, men utan alla droppar skulle det inte finnas något hav.
Underskatta aldrig den kraft du bär på för att göra gott för vår värld och för att skapa förändring behöver vi agera.
 
/Natalie Carrion med Charlotte Ulander, Running for Women

Vill du likt Natalie bli Lic.Personlig Tränare?

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: