SAGA2

Saga ska blogga före, under och efter sin utbildning.

En vecka till första mötet, till starten av utbildningen. Introduktionsmejlet kom och en liten nervositet började byggas upp i kroppen. En nervositet fylld av förväntningar, en spänning men så mycket glädje. 

Saga Tyreskog, blivande Lic. Personlig Tränare

Jag heter Saga och är 20 år. Jag älskar träning med alla dess effekter, både fysiskt och psykiskt. Jag började styrketräna med PT som 15- åring och sedan dess har (styrke)träning, kost och hälsa blivit en självklarhet i mitt liv. Ett intresse som har utvecklat sig till valet att studera till PT. Jag vill kunna inspirera och motivera andra till träning för kropp, hälsa och välmående. Jag började leta information på nätet för att hitta den PT-skola som skulle passa mig bäst. För mig var det viktigt att hitta en utbildning som skulle kunna ge mig de bästa förutsättningarna och möjligheterna till att tillägna mig de kunskaper en PT behöver. En PT-skola som bedriver en undervisning som är strukturerad, välplanerad och rolig, som utvecklar mitt förstående, mina kunskaper och mitt lärande. 

Jag ansökte då till Safe Education och den 17 augusti börjar min resa mot att bli en licensierad PT. Jag har höga förväntningar, inte bara på utbildningen utan även på mig själv. De fantastiska omdömen Safe Education fått av både folk i min omgivning och det jag läst på nätet kändes som en garanti. En garanti för att jag efter avslutad utbildning tryggt kommer kunna börja arbeta som PT. 

En nyttig, lärorik och rolig utbildning, det var inte bara mina förväntningar men också min känsla jag hade innan min utbildning startade.

 

gör som SAGA! utbilda dig Till Lic. Personlig tränare.

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta:

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email