Samarbetspartners

Qicraft är nordens ledande leverantör av träningsutrustning och relaterade tjänster. Företaget är exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige, Norge, Finland och Estland. Vårt gym i utbildningslokalerna i Stockholm är utrustade med träningsutrustning från Technogym. I detta gym får du som utbildningsdeltagare prova på flera olika funktionella och spännande redskap, samt att vi använder gymmet under den praktiska elevpraktiken under vår PT-utbildning.

 

 

ICANIWILL

 ICANIWILL älskar träning och fitness! Oavsett om du tränar crossfit, bygger muskler eller löptränar funkar deras träningskläder för dig! Alla träningskläder är noggrant utvecklade med utövaren i fokus. Strävan efter att hålla så hög kvalitet som möjligt i alla våra produkter. Oavsett om du väljer en T-shirt, linne, shorts, tights, hoodies eller byxor så kan du vara säker på att du får en bra träningsprodukt.

 

x1000w-Generation_Pep_Skola-Logo_BLACK

Generation Pep är en icke vinstdrivande organisation som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungas hälsa. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation Pep som tillsammans med aktörer från hela samhället vill driva ett ambitiöst och långsiktigt folkhälsoarbete med barn och unga i fokus.

 

propud

PROPUD ger dig möjlighet att förenkla den aktiva livsstilen med galet läckra protein berikade snacks, utan tillsatt socker. Idag finns både proteinpudding, proteinmilkshake och proteinbars i den snabbt växande ProPud-familjen. Och fler spännande innovationer är på gång.

Polar-logo

Polar är en samarbetspartner under våra PT- och cykelutbildningar. Under din utbildning har du möjlighet att köpa utvalda produkter från Polar till förmånligt pris.

Print

Fitness24SEVEN

Fitness24Seven vill leda människor till ett hälsosammare liv oavsett vilka de är eller var de bor. Vi ger våra medlemmar möjlighet att träna på alla våra anläggningar till ett attraktivt pris. Våra välutbildade PTs vägleder, utmanar och stöttar dig till dina mål i träningen med långsiktig livsstilsförändring i fokus.    

 

 

Better You vill hjälpa dig till en hälsosam livsstil. För oss handlar hälsa om en balanserad kost, sömn, motion och öva sig på mental balans. Vi kallar det Body, mind och spirit.

 

logoblueyellow

Under din utbildning har du möjlighet att beställa intressanta böcker med en förmånlig rabatt (20 %) samt bli medlem i Idrottsbokklubben med bra förmåner.


icon_activequiz_v2

Active Quiz hjälper er med lösning för digitala quizpromenader utan krav på startposition eller utsatta GPS-koordinater. Starta vart du vill och när du vill!

 

Kvalitetslitteratur till ett bra pris. I samarbete med Miro förlag erbjuder vi 20 % rabatt på samtliga titlar i förlagets sortiment.

 

Cardio Life levererar Prestan HLR dockor och övningshjärtstartare. Utbildningslokalen i Stockholm är hjärtsäkrad och utrustad med hjärtstartare från Cardio Life. Kunskap inom hjärtlungräddning räddar liv!

 

Under din kostrådgivareutbildning kommer du att få prova på kostprogrammet Dietist XP. Du har även möjlighet att köpa detta program till ett mycket förmånligt pris.