sara topp

Stöd av proffsiga och engagerade lärare!

Sara Bertilsson är idag utbildad Lic. Personlig tränare och har även kostrådgivarutbildning. Idag driver hon sitt eget företag Body2Mind

Mitt intresse för hälsa och träning har alltid varit stort. Min egen träning består till stor del av löpträning och kompletteras med styrketräning, yoga, ridning samt långa hundpromenader. Min första träningsrelaterade utbildning gick jag 2006, SAFEs utbildning till styrketräningsinstruktör, och jag har under många år arbetat på gym samt haft olika typer av gruppträning. Jag har även läst idrottsfysiologi och idrottsnutrition på universitetet, utbildat mig till yoga- och MediYogainstruktör, löpledare samt nu senast gått the Academys utbildning till hälsokonsult och SAFEs utbildningar till personlig tränare samt till kostrådgivare.

Såväl PT-utbildningen som kostrådgivarutbildningen gavs digitalt, vilket var ett mycket bra alternativ för mig som arbetat under utbildningstiden. För PT-utbildningen varvades egna studier med digitala utbildningsdagar samt 2 perioder med praktisk undervisning. Det var en stor fördel att, via MySchool, kunna planera och genomföra sina studier på egen hand. De digitala träffarna var intensiva och innehållsrika och erbjöd möjlighet att utveckla de kunskaper man tillämpat sig under veckan samt att diskutera och implementera dem tillsammans med kurskamrater. Att därefter få träffas irl på gymmet och tillämpa allt praktiskt gjorde att man kunde fördjupa sin förståelse och ”knyta ihop säcken”, allt med stöd av proffsiga och engagerade lärare.

Sedan förra året driver jag nu mitt eget företag ”Body2Mind”, vid sidan av mitt arbete som universitetsadjunkt. Jag erbjuder hälsokonsultation, kostrådgivning och personlig träning till enskilda personer och företag samt håller olika gruppträningar och yogaklasser. Det är en fantastisk möjlighet att kunna arbeta med sitt största intresse och det är otroligt inspirerande och motiverande att få guida människor mot att hitta sina egna vägar och metoder för att må bättre, förbättra sina träningsresultat och optimera sin hälsa.

Sara Bertilsson

Följ Body2mind på sociala medier

Vill du likt sara bli Lic. Personlig Tränare

Vill du veta mer?

Vi vill hjälpa dig att hitta utbildningen som passar dina behov. Boka en fri studiekonsultation hos oss.

Dela detta: