Add on this Summer

Få en valfri vidareutbildning när du anmäler dig till Pt-Utbildningen!

Nu kan du spetsa din kompetens! ADD ON THIS SUMMER är ett paketerbjudande där du får välja en valfri vidareutbildning när du anmäler dig till PT. 

Vill du få expertkunskaper inom Kostrådgivning, Seniorer och träning, Träning under och efter graviditet eller Online Trainer coach. Då ska du passa på att utbilda dig till Lic. Personlig tränare nu!
Du får från endast 22 000 kr (delbetala från 917 kr i mån) möjligheten att skaffa dig 2 kvalitativa utbildningar. Utbildningen som Personlig Tränare sker på distans och du kan välja mellan 3 eller 10 fysiska dagar. Du får Europe Actives internationella Licens och vi garanterar dig en jobbintervju efter avslutad utbildning (om du önskar).

Erbjudandet gäller till och med den 9 Augusti.

Vill du ta del av Add on this summer? lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig !

Framtidens pt-utbildning

Anna Matilda Åberg
Anna Matilda Åberg
@annamatildaaberg
Läs mer
Världens största TACK för en fantastisk utbildning med historiens bästa utbildare och många lärorika dagar tillsammans! Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som tränare och längtar efter att få sätta igång att jobba med det jag älskar på riktigt. NI ÄR BÄST. Varma hälsningar från Matilda
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht
@filiplamprecht
Läs mer
Det har bara varit så häftigt att få lära sig om hur vi fungerar och inse hur lite jag kunde innan! Jag är väldigt nyfiken på att börja testa yrket nu direkt och få se om jag ska köra på egen hand som det lutar åt nu! Hur jag än tar det vidare från och med nu så har jag märkt att jag sedan första dagen har sådan sjuk användning av kunskapen från utbildningen! Jag anser att den här utbildningen är för alla. Vare sig du har ett intresse av att börja jobba som PT eller inte så kommer den har utbildningen ge dig så sjukt bra kunskaper om din egen och andras kropp och hur vi fungerar som människor!
Föregående
Nästa