SUMMERDEAL

Bli en eftertraktad Personlig tränare på en marknad i behov!

SUMMERDEAL är ett paketerbjudande där du både blir utbildad Lic. Personlig Tränare och Lic. Kostrådgivare.

Kombinationen gör dig till en bred och eftertraktad tränare på en marknad där folk mer än någonsin börjat tänka på sin hälsa. 

Erbjudandet gäller till och med den 12 augusti.  Du får båda utbildningarna för 42 925 kr (ord. pris 50 900 kr) med möjlighet att delbetala räntefritt från 1788 kr/mån. Kurstart är den 17 augusti. 

Vill du ta del av summerdeal? lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig !

Framtidens pt-utbildning

Anna Matilda Åberg
Anna Matilda Åberg
@annamatildaaberg
Läs mer
Världens största TACK för en fantastisk utbildning med historiens bästa utbildare och många lärorika dagar tillsammans! Jag ser fram emot att fortsätta utvecklas som tränare och längtar efter att få sätta igång att jobba med det jag älskar på riktigt. NI ÄR BÄST. Varma hälsningar från Matilda
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht
@filiplamprecht
Läs mer
Det har bara varit så häftigt att få lära sig om hur vi fungerar och inse hur lite jag kunde innan! Jag är väldigt nyfiken på att börja testa yrket nu direkt och få se om jag ska köra på egen hand som det lutar åt nu! Hur jag än tar det vidare från och med nu så har jag märkt att jag sedan första dagen har sådan sjuk användning av kunskapen från utbildningen! Jag anser att den här utbildningen är för alla. Vare sig du har ett intresse av att börja jobba som PT eller inte så kommer den har utbildningen ge dig så sjukt bra kunskaper om din egen och andras kropp och hur vi fungerar som människor!
Föregående
Nästa