Våra kurser

Gå en utbildning i världsklass inom träning och hälsa. SAFE Educations utbildning Lic. Personlig tränare möter de senaste och högt ställda kraven från branschorganisationen Europe Active. Det innebär att du får en internationell licens som öppnar dörrar ute i världen. Under utbildningens gång varvar du teori med praktik, tar del av våra innovativa digitala onlinestudier och toppar med 10 fysiska dagar.
Göteborg, Malmö, Stockholm
Nästa tillfälle 2022-04-19 Stockholm
Från 34 950 SEK inkl moms
Vill du lära dig mer om näringslärans förunderliga värld och hur mat och hälsa hänger samman? Då är vår distanskurs till Lic. Kostrådgivare något för dig. Det är en kurs för dig som vill lära dig mer för egen del och/eller önskar arbeta med att inspirera och hjälpa andra människor till bättre matvanor.
Digitalt klassrum
Nästa tillfälle 2022-03-18 Digitalt klassrum
Från 15 950 SEK inkl moms
Bli en träningsinspiratör och utveckla din kunskap kring träning och hälsa. Med 1st Move får du möjligheten att på distans ta de första stegen på en tränar resa. Investera i din egen kropp och läs i din egen takt eller varför inte tillsammans med familj och vänner. Bli din egen Personliga tränare!
Onlinebaserad utbildning - flexibel start och studietakt
Nästa tillfälle 2022-01-01 Onlinebaserad utbildning - flexibel start och studietakt
Från 8 950 SEK inkl moms
Lär dig hur du på bästa sätt tränar en gravid kvinna innan förlossningen, efter förlossningen samt hur du hjälper henne att hitta tillbaka till sitt bästa jag.
Stockholm
Nästa tillfälle 2022-04-30 Stockholm
Från 5 950 SEK inkl moms
Lär dig allt om kroppens förändrade fysiologi och hur rätt anpassad träning och kost kan hjälpa dagens seniorer att förebygga åldrandet och höja livskvaliteten.
Stockholm
Nästa tillfälle 2022-05-21 Stockholm
Från 5 950 SEK inkl moms
Onlinebaserade tjänster är redan en del av dagens träningsbransch och en marknad som är på stark frammarsch. Vill du skapa fler affärsmöjligheter och nå fler målgrupper? Då är det här kursen för dig. 
Onlinebaserad utbildning - flexibel start och studietakt
Nästa tillfälle 2021-12-10 Onlinebaserad utbildning - flexibel start och studietakt
Från 6 500 SEK inkl moms
Functional Athletic Movement är kursen där du använder och utmanar kroppens naturliga rörelsemönster och funktioner, såsom balans, koordination, spänst, styrka, rörlighet och motorik. Du lär dig att skapa varierande, effektiva och funktionella klasser som passar flera målgrupper samt även instruera förkoreograferade klasser.
Stockholm
Nästa tillfälle 2022-08-27 Stockholm
Från 11 950 SEK inkl moms
Som gruppträningsinstruktör möter du många människor som du har möjlighet att ge en inspirerande träningsupplevelse. Med kompetens, närvaro och engagemang lockar du fram det bästa hos dina deltagare. För att bli licensierad gruppträningsinstruktör läser du tre steg, Grundläggande teori, Förberedande gruppträning samt en Praktisk inriktning.
Stockholm
Nästa tillfälle 2022-08-26 Stockholm
Från 2 950 SEK inkl moms
Vill du inspirera människor till att må bättre via ökad kroppsmedvetenhet, styrka, rörlighet och närvaro i nuet? Kursen ger dig möjligheter att undervisa traditionella yogaklasser, yoga med olika syften och fokus
Inga kommande tillfällen
Cycling Endurance är en gruppträningskurs där du får lära dig att skapa egna klasser som passar flera målgrupper och att instruera förkoreograferade cykelklasser.
Inga kommande tillfällen
Människorna på stenåldern åt inte exakt samma sak, så varför ska vi eftersträva att göra det idag?
Inga kommande tillfällen