« Bakåt

Förberedande gruppträning


Kursbeskrivning

Som gruppträningsinstruktör möter du många människor som du har möjlighet att ge en inspirerande träningsupplevelse. Med kompetens, närvaro och engagemang lockar du fram det bästa hos dina deltagare. Det här är kursen som förbereder dig för gruppträningsyrket. Vi går igenom och övar på de grundläggande kunskapsområdena som ger dig en större förståelse för hur du skapar och förmedlar dina klasser. Här får du basen du behöver gällande kommunikation, instruktörsrollen, ditt varumärke och musikkunskap som förbereder dig för din praktiska inriktning. Tveka inte anmäla redan idag för du vet väl att du har 14 dagars öppet köp. Läs mer om betalning, anmälan och utbildning på frågor och svar sidan.Omfattning:
En lärarledd kursdag, 8 timmar.

Nästa steg?
För att bli licensierad gruppträningsinstruktör behöver du utöver "Förberedande gruppträning" även välja en praktisk inriktning, läs mer om våra olika alternativ under "Efter kursen" nedan.

Delbetalning: I samarbete med Human Finans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra kurser. Låna räntefritt och dela upp din betalning upp till 24 månader. Här kan du läsa mer om delbetalning via Human Finans.

Kursens mål

  • Grundläggande kompetens i kommunikation, instruktion och vägledning
  • Förstå instruktörsrollen och ditt varumärke
  • Praktiskt och teoretisk kompetens i musikkunskap

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig med ett intresse för gruppträning och som vill lära dig hur du själv konstruerar pass som engagerar och får deltagarna att prestera.

Förkunskaper

SAFE Educations 1st Move eller motsvarande (Anatomi, Fysiologi, träningslära).

Efter kursen

Cycling Endurance
Functional Athletic Movement
Elements of Yoga


Kontakta oss vid intresse av att boka utbildningen! info@safe-education.se  010 202 20 41 

Pris

Per person 2 950 SEK inkl. moms
Inga tillgängliga datum för den valda kursen

Vill du också jobba med träning och hälsa?

Ta steget mot ditt drömyrke - vi hjälper dig!

På Safe Education varvas teori med praktik, online med fysiska träffar, praktiskt lärande med djupgående kunskap. Kombinationen leder till bäst inlärning och gör våra elever redo för att börja sin karriär.

Fler kurser & utbildningar: