Gå en utbildning i världsklass inom träning och hälsa. SAFE Education är en branschledande utbildningsaktör inom träning och hälsa och har utbildat många av Sveriges ledande träningsprofiler sedan skolan grundades på 90-talet. 

Gå en utbildning i världsklass inom träning och hälsa. SAFE Educations utbildning Lic. Personlig tränare möter de senaste och högt ställda kraven från branschorganisationen Europe Active, det innebär att du får en internationell licens som öppnar dörrar ute i världen.

En utbildning för dig som vill lära dig påverka hälsa genom kost och hur du bäst förmedlar hållbara kostförändringar. Genom såväl egenstudier som lärarledda distansstudier lär du dig förbättra dina klienters hälsa genom kostförändringar. 

vidareutbildningar

Onlinebaserade tjänster är redan en del av dagens träningsbransch och en marknad som är på stark frammarsch. Denna kurs ger dig fler affärsmöjligheter och lär dig nå fler målgrupper!

Lär dig hur du på bästa sätt tränar en gravid kvinna innan förlossningen, efter förlossningen samt hur du hjälper henne att hitta tillbaka till sitt bästa jag.

Den här kursen är för dig som är intresserad av kroppsviktsträning (Calisthenics). Alltså funktionell styrketräning med hjälp av din egen kroppsvikt.

Hej, jag heter Jonathan

och jobbar som Academic Advisor på Safe Education.

Jag hjälper dig gärna om du har frågor kring någon av våra utbildningar eller kurser, tryck här för att öppna chatten!